Direktlänk till inlägg 20 januari 2012

Filmer att kolla in 2012

Av Anton Svantesson - 20 januari 2012 16:25

Filmer som jag ska kolla in detta året!

 

1. The Dark Knight Rises - Inte världens bästa titel direkt, men Christopher Nolan's grand finale till hans extraordinära Batman-filmer ska inte missas!


2. Mission Impossible: Ghost Protocol - Är ett stort fan av Mission Impossible! Ska definitivt kolla in den här. Tom Cruise är en fantastisk skådespelare och är perfekt som Ethan Hunt. Sen att skådespelare som Jeremy Renner, Simon Pegg och Tom Wilkinson gör inte peppen mindre!


3. Prometheus - Precis som Mission Impossible är jag ett stort fan av Alien-filmerna! Ettan är ett oöverträffat mästerverk, regisserad av Ridley Scott! En av mina absoluta favoritfilmer! Desvärre höll inte Aliens (tvåan) lika hög klass. Trean är riktigt bra och fyran också! Att Prometheus är regisserad av fadern Ridley Scott gör inte saken värre!


4. Hugo - Martin Scorsese's första 3D film...hyllad världen över för att vara en kärleksfull hyllning till mediet. Vann dessutom Golden Globe för bästa regi. Det är klart att "Hugo" ska kollas in! Martin Scorsese är ju en mästare!


5. The Artist - En film som hyllar Hollywooderan på 20-30 talet med stumfilmer! Kan bli en riktigt bra film! Ska kollas in!


6. J. Edgar - Clintans nya mastodontfilm om USA:s mesta fruktade man John Edgar Hoover ska definitivt kollas in. Leonardo DiCaprio har bara blivit bättre o bättre efter "Shutter Island" och "Inception." Låter som en väldigt intressant film!


7. The Avengers - Inte tänker jag missa en film som inkluderar Spider Man, Captain America, Iron Man, Hulken!


8. Snabba Cash 2 - Uppföljaren till 2010 glada överraskning ska ju ses!


9. Only God Forgives - Drive var 2011 bästa film! Självklart ska Refn's nya film kollas upp! Ryan Gosling spelar huvudrollen!


10. The Gangster Squad - Regissören till den mästerliga "Zombieland" har nu fått ihop en storslagen rolllista med namn som Ryan Gosling, Sean Penn, Giovanni Ribsi, Emma Stone! Mycket spännande!


11. Skyfall - Casino Royale är den bästa Bondfilmen som har gjorts! Quantum of Solace är en av dem sämre. Nu är det alltså dags för den mästerlige regissören Sam Mendes att ta sig an agenten. Daniel Craig repriserar sin roll som Bond. Javier Bardem ska spela skurken. Ska ses!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anton Svantesson - 17 mars 2012 17:30


Regisserad av tungviktaren Martin Scorsese. Den här filmen är lite speciell. Det är Scorsese's första familjefilm i 3D dessutom. Bland rollistan syns Asa Butterfield, Chloe Moretz, Ben Kingsley och Sacha Baron Cohen. Manuset är skrivet av "Gladiator"...

Av Anton Svantesson - 26 februari 2012 14:05


Kl. 02:35 är det dags för Oscargalan ja. Har inga höga förväntningar. Det känns som att man vet hur det hela kommer sluta. Hoppas på en överraskning eller två. Sen att Billy Crystal ska vara värd är positivt dock. Jag tror det kommer sluta såhär:  ...

Av Anton Svantesson - 25 februari 2012 13:06


Inte Sam Peckinpah's mästerverk från 1971 utan remaken. Skriven och regisserad av Rod Lurie. Vi ser James Marsden i Dustin Hoffman's roll. Vi ser Alexander Skarsgård i Del Henney's roll och vi ser Kate Bosworth i Susan George's roll. I övriga roller ...

Av Anton Svantesson - 24 februari 2012 21:30


Regisserad av giganten Steven Spielberg. Rollistan består inte av några större namn. För det mesta okända och vissa nykomlingar. Manuset är skrivet av Richard Curtis och Lee Hall. Baserad på barnboken "War Horse."   Det är tidigt 1900-tal. Första...

Av Anton Svantesson - 14 februari 2012 21:04


Av alla filmer man kunde välja på. Regisserad av "Charlie's Angels"-regissören, McG. Det är en gedigen rolllista med skådisar som Tom Hardy, Chris Pine, Reese Witherspoon och Til Schweiger.   Tuck (Tom Hardy) och F.D.R (Chris Pine) är två CIA-age...

Ovido - Quiz & Flashcards